Søg
Close this search box.

40″ BIG PAD til mødelokaler og interaktiv detailskiltning

40″ BIG PAD til mødelokaler og interaktiv detailskiltning

BIG PAD til mødelokaler og interaktiv detailskiltning

40″ (100,33 cm) størrelse med 1920 x 1080 pixels

Hurtig og responsiv PCAP-kapacitiv 10-punkt-touch – op til 4 brugere

Mini-OPS-slot for fleksibel udvidelse

SHARP-PenSoftware til intuitiv skrivning, tegning og kommentering

SHARP Touch Viewing-software til organisering af præsentations- og projektdata

SHARP Display Connect, avanceret trådløse BYOD-samarbejde

 

Varenummer PN-40TC1 Kategori Brand:

PN-40TC1 er den første af de markedsledende, interaktive BIG PAD-skærmmodeller, der opfylder behovet for mindre interaktive skærme til små og mindre mødelokaler, hvor 2-6 personers møder afholdes i en kreativ atmosfære.

Med responsivt PCAP-touch, intuitiv brug og en hurtig oppetid er PN-40TC1 en central enhed inden for segmentet af denne type produkt. Mini OPS-slottet tilbyder en effektiv og problemfri integration af trådløs kommunikation efter BOYD konceptet.

For kontormiljøet, der udvikler sig hurtigt med et stigende antal uformelle møder, samt nye muligheder for interaktiv detailskiltning, definerer PN-40TC1 en ny standard for alsidige interaktive skærme i mellemstørrelsen.

Sharps overraskende anderledes 40” BIG PAD er udstyret med en særligt hurtig, responsiv og intuitiv PCAP-kapacitiv 10-punkt-multitouch med optimeret ydelse til kreative teammøder samt interaktive touch detailskiltning.

Sharps pakke med applikationssoftware, inklusive PEN-software til udvidet interaktiv kommunikation og bearbejdning af kreative udtryk betyder, at der opnås brancheførende, beslutsomt og produktivt samarbejde.

Med tanke på vigtigheden af videokonferencer og videosamarbejde kan brugere let montere et webkamera på de praktisk anbragte monteringshuller i toppen af skærmen.

På samme måde bliver hurtig opstilling og alsidig placering støttet med den leverede desktopholder (liggende).

Den medleverede SHARP Touch Viewing-software tilbyder et interface, der er let at bruge, og et filsystem til at samle og organisere data fra møder og eksempelvis projekter. Perfekt til teammøder, hvor der skal håndteres mange data.

BIG PAD PN-40TC1 er Sharps friske tilgang til at booste dynamiske forretningsmøder.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.