Søg
Close this search box.

80″ BIG PAD til undervisning, kontoret og mødelokaler

80″ BIG PAD til undervisning, kontoret og mødelokaler

80″ (203,2 cm) 1920 x 1080 pixels

Hurtig og responsiv infrarød (IR) 10-punkt-touch – op til 4 samtidige brugere

Utrolig “Optisk bonding” for fremragende og iøjnefaldende billedgengivelse

Knapperne Freezz og Blackout giver enkelt og hurtig kontrol

SHARP-PenSoftware til intuitiv skrivning, tegning og kommentering

To indbyggede stereohøjttalere (2 x 10 W), som klart og effektivt fylder store klasselokaler

SHARP Display Content til den nyeste trådløse kommunikation via BYOD

Varenummer PN-80SC5 Kategori Brand:

Sharps PN-80SC5 er den første af de brancheførende interaktive BIG PAD-skærme, der som standard har “optisk bonding” for iøjnefaldende billede kvalitet og en mere øjeblikkelig berøringsreaktion.

Den utroligt præcise berøringsoplevelse betyder, at brugere er mere trygge og rolige ved undervisning, præsentation eller når der føres en diskussion.

I klasseværelset, auditoriet eller kontor mødelokaler vil enhver lærer eller mødeleder sætte pris på den direkte adgang til knapperne ”Frys billede” og ”Blackout”.

De fysiske trykknapper giver kontrol og sikkerhed. Knappen ”Frys billede” giver mulighed for at fryse indhold på skærmen, mens indlægsholderen bliver ved med at bruge tilsluttet udstyr uden at forstyrre tilhørerne.

Desuden mørklægger knappen ”Blackout” skærmen og retter igen øjeblikkeligt tilhørernes eller gruppens fokus på indlægsholderen. I et kontormødelokale eller direktionslokalet nyder enhver arbejdsgruppe straks godt af den større opmærksomhed og en mere fokuseret tilgang til diskussion og beslutninger.

Den roste 10-punkt infrarøde (IR) berøring fra Sharp giver en utroligt hurtig og omgående berøringsoplevelse. Det genererer brugertillid og sikrer, at BIG PAD er et naturligt værktøj og et aktiv for samarbejds- eller træningssessionen – et nyt niveau for kreativ, produktiv og beslutsom effektivitet er opnået.

Sharps applikationssoftware til udvidet kommunikation og fastholdelse af alle kreative udtryk betyder, at der opnås brancheførende, beslutsomt og produktivt samarbejde i enhver møde og undervisnings situation.

Den roste, smarte og intuitive pen-software, som kører på en ekstern PC, åbner op for nye måder at bearbejde brainstorming, udveksling af idéer og beslutningsprocesser.

Den nyeste version får mest muligt ud af den nye stærke Windows-driver, Pen Digitizer, som sikrer automatisk, intuitivt og intelligent skifte mellem kommentering med pen og fingerstyring. Den er så god, at du ikke engang bemærker skiftet!

Brugen af BIG PAD kan gøres endnu bedre ved at bruge applikationen Sharp Display Connect, som tillader deling af indhold mellem mobilt udstyr og BIG PAD. Enhver øvelsessession eller et gruppemøde forbedres, når publikum let kan bidrage fra deres tilsluttede udstyr.

Applikationen Touch Viewing tilbyder også et interface, der er let at bruge, og filsystem til at samle og organisere data fra forskellige projekter – en intuitiv og effektiv oversigt over data, der giver de bedst mulige betingelser for en effektiv beslutningsproces.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.