Søg
Close this search box.

Sharp MX-2651

Sharp MX-2651

Multifunktionsmaskine 26 sider pr. minut farve og s/h

Varenummer MX2651EU Kategori Brand:

MX-2651 er ideelt til en hvilken som helst travl arbejdsgruppe, der kræver høj ydeevne, farve af høj kvalitet og alsidighed. Der tilbydes en række forskellige innovative og produktivitetsfremmende funktioner, herunder en intuitiv brugergrænseflade, en standard pull printing-løsning med udskriftsfrigivelse, sikkerhedsfunktioner på højt niveau samt en række forskellige tilslutningsmuligheder, herunder cloud og mobil.

Follow-Me, der er standard, giver brugere mulighed for at sende og gemme dokumenter i et primært multifunktionssystem, der fungerer som server, og gør det muligt at frigive jobs på sikker vis på op til fem tilsluttede netværksklare enheder. Valgfrie funktioner til forbedring af arbejdsprocessen inkluderer cloud tilslutning med enkelt logon, mobiltilslutning via Wi-Fi og NFC samt direkte USB-udskrivning af MS Office-filer.

Touch skærmen på 7″ i farve gør det muligt at trække og slippe ofte anvendte ikoner for enkel tilpasning af startskærmen. Den daglige brug er enkelt og intuitiv: Du skal blot trykke, samle og sprede eller skubbe for hurtig adgang til enhver funktion og indstilling, herunder en avanceret forhåndsvisningsindstilling.

Udskrivnings- og kopieringshastigheder på op til 26 ppm i farve og sort/hvid, en indbygget arkføder til 100 ark og en scanningshastighed på op til 80 ipm er alt sammen med til at øge effektiviteten og produktiviteten, mens en opløsning på 600 x 600 dpi, vores automatiske proceskontrol og enkle system ved tonerskift sikrer konsistent høj billedkvalitet. En maksimal papirkapacitet på 6.300 ark og understøttelse af en lang række medier (op til SRA3 og 300 gsm) gør, at denne enhed nemt kan klare forskellige outputkrav. Derudover giver en bredt sortiment af forskellige efterbehandlingsmuligheder, såsom ryghæftning, manuel hæftning og hæftning uden hæfteklamme, systemet yderligere alsidighed.

MX-2651 har lag på lag af robust men beskeden sikkerhed med TSL/ISL, IPsec og netværkskontrolfiltrering. Andre standard sikkerhedsfunktioner inkluderer sikker sletning, stærk kryptering og beskyttelse af administrator adgangskode. Derudover S/MIME til at kryptere e-mails og signere dem digitalt. For endnu større sikkerhed giver det valgfrie Data Security Kit (DSK) en fuld suite af høje sikkerhedsfunktioner, herunder dokumentkontrolfunktionen og den avancerede DSK-tilstand, som giver mulighed for en endnu højere beskyttelsesprofil.
MX-2651-multifunktionssystemet, der er Energy Star-certificeret, anvender Sharps seneste energispare teknologi. Vores ‘low melt’-toner og hurtigtopvarmende fuser-enhed reducerer strømforbruget, og du kan konfigurere automatisk tænding/slukning for yderligere besparelser.

Derudover sikrer den automatiske release af tonerkassette, at toneren er helt opbrugt, hvilket sparer ressourcer.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.