Søg
Close this search box.

Sharp MX-5051

Sharp MX-5051

Multifunktionsmaskine 50 sider pr. minut farve og s/h

Varenummer MX-5051EU Kategori Brand:

Farve-MFP’en MX-5051 A3 tilbyder en række valgmuligheder og opgraderinger, så den kan tilpasses til dine fremtidige behov. Velegnet for enhver travl arbejdsgruppe med behov for høj ydelse, høj farvekvalitet og alsidighed med en række robuste sikkerhedsfunktioner, som holder dine data og dit netværk sikre, herunder adgangskontrol, datakryptering og S/MIME samt et selvhelende firmwaresystem, SSL-certifikatvalidering og en hvidliste over programudførelser. Støtte til et sekundært LAN (valgfrit) giver samtidig støtte til to netværk, mens Print Release-funktionen gør brugerne i stand til at sende og lagre dokumenter til en main-MFP, der fungerer som server, og som muliggør sikker udgivelse af udskrivningsjob på op til fem forbundne, netværksklare enheder.

Valgfri arbejdsproces, der forbedrer funktioner, omfatter Single Sign-On-cloud-forbindelse, mobil forbindelse via Wi-Fi og direkte udskrivning af MS Office-filer via USB. En vipbar LCD-farvetouchskærm på 10,1” giver mulighed for at trække og slippe hyppigt brugte ikoner for enkel brugertilpasning af startskærmen og kommunikationslysene, som viser MFP’ens status. Almindelig drift er enkelt og intuitivt – man skal blot berøre, taste, zoome ind og ud eller stryge for at få omgående adgang til enhver funktion og indstilling inklusive en avanceret funktion til preview. Udskrivnings- og kopieringshastigheder på op til 50 ppm i farve og sort/hvid, en indbygget single-pass-feeder med tilbageførsel til 100 ark og en scanningshastighed på op til 80 ipm bidrager alle til at øge effektiviteten og produktiviteten. Du kan også fylde toneren op uden at sætte kopierings-/udskrivningsjob på pause, og det fastholder produktiviteten og reducerer enhver nedetid med en udskrivningsopløsning på 600 x 600 dpi sikrer vores automatiske processtyring og ”developer refresh”-system hele tiden høj billedkvalitet.

En maksimal papirkapacitet på 6.300 ark og støtte til et bredt medieområde (op til SRA3 og 300 gsm) gør dette udstyr i stand til med lethed at håndtere forskellige udskrivningskrav. Og en række efterbehandlingsvalg, som fx ryghæftning, manuel og klammefri hæftning, øger alsidigheden. MX-5051 bruger Sharps nyeste energibesparende teknologi. En hurtig opvarmningstid, lavt strømforbrug og lav TEC-værdi har alle til formål at spare penge og støtte dine miljømålsætninger.

Desuden sikrer den automatiske udskubning af tonerpatronen, at al toneren er opbrugt, så der på den måde spares ressourcer.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.