MX-5070 - Lejepris

MX-5070 - Lejepris

60 måneders lejeperiode
Køb kontant i stedet for?

Multifunktionsmaskine 50 sider pr. minut farve og s/h

Varenummer MX5070VEUD Kategori Brand:

Farveenheden MX-5070V A3 er en udvidet løsning med central MFP, som optimerer arbejdsgruppeaktivitet når som helst og hvor som helst. Én login-cloud-opkobling, mobil opkobling via WiFi, direkte USB-udskrivning af MS Office-filer og OCR til scanning til søgbare PDF-filer & scanning til Office sørger for fleksibelt workflow. Print Release-funktionen, der er standard, gør brugeren i stand til at sende og lagre dokumenter til en main-MFP, der fungerer som server. Udskriftsjob kan derefter udsendes sikkert ved op til fem opkoblede, netværksklare enheder.

Avancerede teknologiske funktioner omfatter en bevægelsessensor, som registrerer brugere, der nærmer sig, så MFP går fra dvaletilstand og til klar til omgående drift. En vipbar LCD-farvetouchskærm på 10,1” giver mulighed for at trække og slippe favoritikoner for enkel brugertilpasning af hjemmesiden og let adgang til en vejledning til hurtig hjælp. Almindelig drift er enkelt og intuitivt – man skal blot berøre, taste, zoome ind og ud eller stryge for omgående adgang til enhver funktion og indstilling inklusive avanceret preview og webbrowsing.

Med udskrivnings- og kopieringshastighed på 50 ppm i farve og sort/hvid, en indbygget dobbelt single-pass-føder til 150 ark og en scanningshastighed på 200 ipm bidrager alle til at øge effektiviteten og produktiviteten. En maksimal papirkapacitet på 6.300 ark og et bredt medieområde op til SRA3 og 300 gsm gør dette udstyr i stand til med lethed at håndtere forskellige udskrivningskrav. Forskellige muligheder for færdiggørelse som fx klammehæftning, manuel og stablingsfri stabling øger alsidigheden. Fremragende billedkvalitet på 1.200 x 1.200 dpi plus automatisk processtyring og fremkalderopfriskningssystem sikrer hele tiden høj billedkvalitet.

Den energistjernecertificerede MX-5070V bruger Sharps seneste energibesparende teknologi. En hurtig opvarmningstid, lavt strømforbrug og lav TEC-værdi har alle til formål at spare penge og støtte dine miljømålsætninger. Desuden sikrer den automatiske udskubning af tonerpatronen, at al toneren er opbrugt, så der på den måde spares ressourcer.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.