Søg
Close this search box.

Sharp MX-B350P

Sharp MX-B350P

Printer 35 sider pr. minut s/h

Service aftale A3 model

Service og vedligeholdelsesaftale inkl. forbrugsstoffer, arbejsløn og reservedele. Farve tryk afrenges med pr. stk. kr. 0,19 og s/h tryk afrenges med pr. stk. kr. 0,049

Ingen
Varenummer MXB350WEU Kategori Brand:

Den kompakte MX-B350P A4-printer giver dig hurtig og bekvem udskrivning med en udskrivningshastighed på 35 sider pr. minut med al den hastighed og effektivitet, du forventer af en større maskine, men lille nok til at blive brugt, hvor du har behov for det.

Med indbygget trådløs forbindelse som standard kan du åbne for en helt ny måde at arbejde på, som får ting afviklet hurtigere og med mindre spildt ulejlighed. Det giver dig fleksibilitet til at arbejde på både mobiltelefoner og tablets samt stationære og bærbare computere og placere din printer dér, hvor det giver bedst mening. Og dertil kommer, at med Sharpdesk Mobile kan du udskrive filer fra din egen enhed.

MX-B350P printeren en stor kapacitet på 1.150 ark (med ekstra papirbakke). Men standardpapirbakken samt multi-bypass-bakken har plads til et bredt udvalg af papirstørrelser, inklusive A6, og medier op til 220 gsm. Så den kan let håndtere forskellige personlige og arbejdsgruppebehov og kræver kun lidt brugerindgriben i løbet af dagen. Funktioner, som sparer dig endnu mere tid og penge, omfatter et indbygget duplexmodul til effektivt at lave tosidede udskrifter.

MX-B350P indeholder også en række funktioner, der er lette at bruge:

et LCD-kontrolpanel med 5 linjer, som giver en klar og præcis information;
opsætningsvindue til printerdriver med store knapper og rullemenuer, så du hurtigt kan finde de rigtige funktioner;
en USB-port på fronten, som betyder, at du straks kan udskrive fra et USB-drev.

Uanset, om du skal bruge en skrivebordskonfiguration eller en konfiguration stående på gulvet, så har denne printer et moderne design og pladsbesparende modulkonfiguration, som kan passe til ethvert arbejdsmiljø.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.