Søg
Close this search box.

Sharp MX-B450W

Sharp MX-B450W

Multifunktionsmaskine 45 sider pr. minut s/h

Varenummer MXB450WEU Kategori Brand:

Den kompakte MX-B450W A4 MFP giver dig hurtig og bekvem udskrivning, kopiering og scanning med en udskrivningshastighed på 45 sider pr. minut med al den hastighed og effektivitet, du forventer af en større maskine, men lille nok til at blive brugt, hvor du har behov for det.

Med indbygget trådløs forbindelse som standard kan du åbne for en helt ny måde at arbejde på, som får ting afviklet hurtigere og med mindre spildt ulejlighed. Det giver dig fleksibilitet til at arbejde på både mobiltelefoner og tablets samt stationære og bærbare computere og placere din MFP dér, hvor det giver bedst mening. Og dertil kommer, at med Sharpdesk Mobile kan scannede dokumenter let gemmes på mobilt udstyr, eller du kan udskrive filer gemt på dem.

Hvis du har travle miljøer, som f.eks. receptionsområder, hvor tiden er knap, så er MX-B450W perfekt til hurtig digitalisering af dokumenter. Den har fuld netværksscanning i farve med flere scanningsdestinationer, den har et indbygget duplexmodul til at lave tosidede kopier og udskrifter, en 50-arks RSPF (single-pass-føder med tilbageførsel), som kan scanne dokumenter på op til 40 ipm og scanne ID- og visitkort nemt og nøjagtigt.

MX-B450W MFP har en maksimal kapacitet på 1.150 ark med ekstra papirbakke. Men standardpapirbakken samt multi-bypass-bakken har plads til et bredt udvalg af papirstørrelser, inklusive A6, og medier op til 220 gsm. Så den kan let håndtere forskellige personlige og arbejdsgruppebehov og kræver kun lidt brugerindgriben i løbet af dagen.

MX-B450W indeholder også en række funktioner, der er lette at bruge:

et LCD-kontrolpanel med 5 linjer, som giver en klar og præcis information;
scannerprogramtaster, der gemmer ofte brugte indstillinger til let genkaldelse med ét tryk;
en USB-port på fronten, som betyder, at du straks kan udskrive fra eller scanne til et USB-drev.

Med dens moderne design og pladsbesparende modulkonfiguration har vi også inkluderet robuste sikkerhedsfunktioner, som sørger for dine dokumenters og dit udstyrs sikkerhed. Denne MFP passer til ethvert arbejdsmiljø, uanset om du har brug for en skrivebordskonfiguration eller en konfiguration stående på gulvet.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.