Søg
Close this search box.

49″ skærm til professionel skiltning 24/7

49″ skærm til professionel skiltning 24/7

1920 x 1080 pixels med 450cd/m2

Enkel og let skiltning med højttalere 7 + 7 W og USB-medieafspiller

Kontrast 1100:1

Tyndt rammedesign

Monteringssupport: stående (portræt), liggende (landskab), med forsiden opad (face-up) eller nedad (face-down)

Varenummer PNY496 Kategori Brand:

Sharp har udviklet en spændende ny serie af professionelle skærme, der er robuste og lette at bruge. Modellerne er velegnede til en lang række alsidige anvendelser i detailforretninger, hoteller og restaurationer, receptionsområder, foyerer og andre virksomheds- og offentlige områder.

Med et elegant, tyndt og diskret kabinetdesign tilbyder den nyeste generation af PNY- serien brugervenlig og enkel, fleksibel drift.

Den nye PNY 49” (123,2 cm) er designet til langvarig brug, 24/7 og understøttes af en kraftig, integreret USB-medieafspiller – så der er ikke brug for ekstra hardware og kabelføring – og så er det endda endnu lettere at vise dine budskaber, meddelelser, billeder og videoer.

Som en meget pålidelig løsning, der er let at bruge, med enestående billed- og lydkvalitet, sætter PN-Y496P en ny standard for plug-and-go-skærmløsninger til Digital Signage, der kan bruges til enhver tid og hvor som helst.

Med den nyeste nye LED-baggrunds belysningsteknologi, der tillader et tyndt rammedesign og lav kabinet dybde, der er førende i sin klasse, er Sharps nyeste 49” PN-Y496P-skærm et elegant supplement til enhver professionel skiltningsapplikation.

Med stor pålidelighed, superb holdbarhed og enkel drift kan skærmen monteres enten stående eller liggende og endda med skærmsiden opad eller nedad for mere iøjnefaldende anvendelser.

Den indbyggede Daisy Chain funktion, via DisplayPort, tillader, at op til 5 enheder bliver koblet sammen for spejling af indholdet. Endnu en grund til, hvorfor Sharps LCD-skærme kan bruges til at udvide dit forretningspotentiale, let og enkelt.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.