Søg
Close this search box.

Sharp MX-3071

Sharp MX-3071

Multifunktionsmaskine 30 sider pr. minut farve og s/h

Varenummer MX3071EUD Kategori Brand:

Farve-MFP’en MX-4071 A3 er en forbedret løsning med central MFP, som optimerer produktiviteten i en arbejdsgruppe når som helst og hvor som helst. Single Sign-On-cloud-forbindelse, mobil forbindelse via WiFi, NFC eller QR-kode, direkte udskrivning af MS Office-filer via USB og OCR til scanning af søgbare PDF-filer og scanning til Office giver fleksible arbejdsprocesser. Støtte til en sekundær LAN (valgfri) giver samtidig støtte til to netværk, herunder en kombination af trådløse og ledningsforbundne netværk. Print Release-funktionen, der er standard, gør brugerne i stand til at sende og lagre dokumenter til en main-MFP, der fungerer som server.

Udskrivningsjob kan derefter udsendes sikkert ved op til fem forbundne, netværksklare enheder. Avancerede teknologiske funktioner er bl.a. en bevægelsessensor, som registrerer brugere, der nærmer sig, så MFP’en går fra slumretilstand, klar til omgående drift og kommunikationslys, der viser MFP-statussen. En vipbar LCD-farvetouchskærm på 10,1” giver mulighed for at trække og slippe hyppigt brugte ikoner for enkel brugertilpasning af hjemmesiden og let adgang til en vejledning med hurtig hjælp. Almindelig drift er enkelt og intuitivt – man skal blot berøre, taste, zoome ind og ud eller stryge for at få omgående adgang til enhver funktion og indstilling inklusive avanceret preview og webbrowsing.

Udskrivnings- og kopieringshastigheder på 30 sider pr. minut i farve og sort/hvid og en indbygget duplex-single-pass-feeder med en scanningshastighed på 220 ipm bidrager alle til at øge effektiviteten og produktiviteten. Der er endda en dokumentfeeder-LED til at minde brugere om at fjerne originale dokumenter og hjælpe med at holde dokumenter sikre. En maksimal papirkapacitet på 6.300 ark og et bredt medieområde op til SRA3 og 300 gsm gør dette udstyr i stand til med lethed at håndtere forskellige udskrivningskrav.

Forskellige muligheder for efterbehandling som fx ryghæftning, manuel og klammefri hæftning øger alsidigheden. Fremragende billedkvalitet på 1.200 x 1.200 dpi plus automatisk processtyring og “developer refresh”-system sikrer hele tiden høj billedkvalitet. En række robuste sikkerhedsfunktioner holder dine data og dit netværk sikre, herunder adgangskontrol, datakryptering og S/MIME samt et selvhelende firmwaresystem, SSL-certifikatvalidering og en hvidliste over programudførelser. MX-3071 bruger Sharps nyeste energibesparende teknologi. En hurtig opvarmningstid, lavt strømforbrug og lav TEC-værdi har alle til formål at spare penge og støtte dine miljømålsætninger.

Desuden sikrer den automatiske udskubning af tonerpatronen, at al toneren er opbrugt, så der på den måde spares ressourcer.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.