Søg
Close this search box.

Sharp MX-C304W

Sharp MX-C304W

Multifunktionsmaskine 30 sider pr. minut farve og s/h

Varenummer MXC304W Kategori Brand:

Med Sharps nye MX-C304W/MX-C303W A4 farvemultifunktionssystemer (MFP’er) kan du få det bedste fra begge verdener. De er designet til at beskytte din virksomheds værdifulde data, men de giver samtidig mulighed for fleksible arbejdsflow – de er utroligt brugervenlige og byder på enkel tilslutning og problemfri mobilitet for at optimere medarbejdernes produktivitet. Takket være disse egenskaber kombineret med deres velkendte pålidelighed og værdi vandt Sharp den prestigefulde pris Buyers Lab Copier MFP Line of the Year Award (Årets kopimaskine/MFP-linje).

Deres kompakte design og store udvalg af funktioner betyder også, at de byder på en kombination af en stationær maskines bekvemmelighed og en A3 MFP’s professionelle præstationer. Derfor er de den ideelle løsning til arbejdsteams i små og mellemstore virksomheder eller større organisationer, der ønsker at øge produktiviteten i et travlt kontormiljø på en nem måde. Få klaret mere – hurtigere Med en udskrivningshastighed på 30 sider pr. minut i farve og s/h opnår du et øjeblikkeligt produktivitetsboost. Især fordi den nye Adobe indbyggede printermotor (AEPE, Adobe Embedded Printer Engine) hjælper med at levere op til 80 % hurtigere udskrivning til mobile enheder, cloud-tjenester og USB.

Du kan også spare endnu mere tid takket være deres fleksible papirkapacitet, der kan udvides fra 300 til 2.700 ark. Dette betyder mindre nedetid og minimal indgriben fra brugerens side. Og det er ikke kun udskrivningen, der går hurtigere. Du kan scanne og digitalisere dokumenter i duplex ved en hastighed på op til 110 billeder pr. minut med MX-C304W. De kan desuden scanne op til 25 visitkort i træk eller begge sider af op til fire kort. Denne hurtige dokumentdigitalisering er en perfekt løsning til travle steder, som for eksempel receptioner, hvor det skal gå hurtigt.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.