Søg
Close this search box.

Sharp MX-C300W

Sharp MX-C300W

Multifunktionsmaskine 30 sider pr. minut farve og s/h

Varenummer MXC300W Kategori Brand:

MXC300W er en 4-i-1 farve MFP, der tilbyder et væld af produktive funktioner og funktionalitet kræves af enhver SOHO, mindre arbejdsgruppe og mellem eller store kontorer, der kræver en stationær MFP.

Med printerens kraftige print, kopi, scan og fax kapacitet som standard er den perfekt til håndtering af hverdagens krav til workflow til hvilke som helst små miljøer og takket være dens kompagte design kan den passe ind til selv små rum.

MX-C300W kan udskrive 30 sider pr. Minut ved både print og kopiering i både farve og sort/hvid, med automatisk duplex print og høj kvalitet dokumenter i 600 X 600 dpi – samt med et letlæseligt LCD-betjeningspanel med programmerbare funktionstaster, og deres tokomponents udviklingssystem giver en imponerende kvalitet.

Fuld farvescanning er standard ved scan til email, til arbejdsmapper og FTP. Elektronisk sortering forbedrer produktiviteten og en praktisk USB port sørger for direkte udskrivning og scanning med USB nøgle. Du kan også forbinde MXC-300W til et trådløst netværk og udskrive trådløst fra din smartphone eller tablet. Andre nyttige funktioner er fuld faxfuntion (med PC-Fax og indgående routing, så faxer kan e-mailes til den rette destination) og OD-kort-kopiering.

Fremstillet med lavt strømforbrug og kort opvarmningstid, denne maskine har en særlig tonerbesparelse, som reducerer mængden af toner, der bruges til billeder og grafik uden at forringe kvaliteten af teksten og den opfylder Energy Star kriteret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.