Søg
Close this search box.

60″ skærm til professionel skiltning og 16/7

60″ skærm til professionel skiltning og 16/7

1920 x 1080 pixels med 350 cd/m2

Højtalere 10w x 10w, indbygget USB Media Player

Kontrast 5000:1

Tyndt rammedesign

Monteringssupport: liggende (landskab)

Varenummer PNQ601E Kategori Brand:

Sharp har udviklet en ny serie af ekstra store, robuste og let anvendelige professionelle skærme.

Den nye PN-Q601E er, med en størrelse på hele 60”, ideal til brug for en bred vifte af applikationer og passer perfekt til brug i butikker, receptionsområder, lobbies og møde- samt undervisningslokalerare.

Den nye PN-Q601 70” (152,7 cm) er designet til 16/7 brug og langvarig display applikation. Med en lysstyrke på 350cd/m2 sikres det, at beskeder og kommunikation ses klart og effektivt.

En indbygget USB media player tilbyder enkel og effektiv digital signage ved at give hurtig og nem visning af billeder og videoer med lyd fra en USB-hukommelse.

Som en enkel og ligetil løsning, med fremragende billed- og lydkvalitet, er PN-Q601E det attraktive nye benchmark for nem og pålidelig display løsning til digital signage samt møde- og undervisningslokaler.

En praktisk bordfod er inkluderet som standard med PN-Q601E, og giver mulighed for en enkel fritstående opstilling, på enhver bekvemt flad overflade.

Fjernbetjening af vigtige funktioner er nemt via den medfølgende fjernbetjening eller ved brug af kommandoer, der sendes via LAN eller RS232-forbindelse.

Denne lette kontrol er en vigtig faktor, for reduktion af driftsomkostningerne, især med skærme monteret på mindre tilgængelige steder eller lang afstand.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.