Søg
Close this search box.

Sharp MX-3551

Sharp MX-3551

Multifunktionsmaskine 35 sider pr. minut farve og s/h

Varenummer MX3551EU Kategori Brand:

Farve-MFP’en MX-3551 A3 tilbyder en række valgmuligheder og opgraderinger, så den kan tilpasses til dine fremtidige behov. Den optimerer produktiviteten og er ideel til enhver travl arbejdsgruppe, der har behov for høj ydelse, høj kvalitet på farve og alsidighed. Støtte til en sekundær LAN (valgfri) giver samtidig støtte til to netværk, mens Print Release-funktionen gør brugerne i stand til at sende og lagre dokumenter til en main-MFP, der fungerer som server, og som muliggør sikker udgivelse af udskrivningsjob på op til fem forbundne, netværksklare enheder.

Valgfri arbejdsproces, der forbedrer funktioner, omfatter Single Sign-On-cloud-forbindelse, mobil forbindelse via Wi-Fi og direkte udskrivning af MS Office-filer via USB. En vipbar LCD-farvetouchskærm på 10,1” giver mulighed for at trække og slippe hyppigt brugte ikoner for enkel brugertilpasning af startskærmen og kommunikationslysene, som viser MFP’ens status. Almindelig drift er enkelt og intuitivt – man skal blot berøre, taste, zoome ind og ud eller stryge for at få omgående adgang til enhver funktion og indstilling inklusive en avanceret funktion til preview. Udskrivnings- og kopieringshastigheder på op til 35 sider pr. minut i farve og sort/hvid, en indbygget single-pass-feeder med tilbageførsel til 100 ark og en scanningshastighed på op til 80 ipm bidrager alle til at øge effektiviteten og produktiviteten mens en udskrivningsopløsning på 600 x 600 dpi, vores automatiske processtyring og “developer refresh”-system hele tiden sikrer høj billedkvalitet.

En maksimal papirkapacitet på 6.300 ark og støtte til et bredt medieområde (op til SRA3 og 300 gsm) gør dette udstyr i stand til med lethed at håndtere forskellige udskrivningskrav. Og en række efterbehandlingsvalg, som fx ryghæftning, manuel og klammefri hæftning, øger alsidigheden. En række robuste sikkerhedsfunktioner holder dine data og dit netværk sikre, herunder adgangskontrol, datakryptering og S/MIME samt et selvhelende firmwaresystem, SSL-certifikatvalidering og en hvidliste over programudførelser. MX-3551 bruger Sharps nyeste energibesparende teknologi. En hurtig opvarmningstid, lavt strømforbrug og lav TEC-værdi har alle til formål at spare penge og støtte dine miljømålsætninger.

Desuden sikrer den automatiske udskubning af tonerpatronen, at al toneren er opbrugt, så der på den måde spares ressourcer.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.