MX-B427PW

MX-B427PW er en ultrakompakt A4 sort/hvid printer, der tilbyder produktivitetsfunktioner, der passer til behovene i et lille kontor eller hjemmekontormiljø.

Med en maksimal papirkapacitet på 900 ark A4 og mulighed for at udskrive på karton og konvolutter, tager MX-B427PW sig af alle dine udskrivningskrav. Mobil udskrivning er fuldt understøttet af AirPrint, og standard trådløst LAN gør det muligt for din enhed at blive placeret hvor som helst på kontoret.

De brancheførende sikkerhedsfunktioner med flere lag holder information sikker – i dokumentet, på enheden og over netværket, og en række indlejrede funktioner tilbyder yderligere beskyttelse mod angreb, såsom Print Hold-funktionen, der venter på din kommando på kontrolpanelet før udskrivning, og Fortroligt udskrift, der kræver en PIN-kode før udskrivning.

Du kan konfigurere, interagere med og overvåge vital systeminformation via displayet med to linjer, hvilket giver brugerne en ubesværet oplevelse. Pålideligheden holdes høj med fleksibel mediehåndtering, som understøtter karton, små medier og konvolutter fra hovedbakken eller MP-arkføderen.

Du kan være sikker på, at MX-B427PW tilbyder høj produktivitet, enestående brugervenlighed, og med dens lille fodaftryk kan du placere den, hvor pladsen er begrænset.

Nøglefunktioner

Digitalt fakturaflow

I 2018 etablerede vi en særskilt virksomhed, der hedder Document People, som udelukkende arbejder med dokumenthåndtering, herunder vores kunders leverandørfakturaer.