AV udstyr

Vælg den bedste skærm

Vores audiovisuelle løsninger – Sharp og Sharp / NEC – står for innovation og ekspertise. Alt fra receptioner til butikker, klasserum og møderum. Vores skærme kan nemt anvendes til digital skiltning og videovægge, hvilket hjælper dig med at øge engagementet og produktiviteten samt at kommunikere på det rette sted.

Interaktive skærme

BIG PAD Interaktivt display 
Tag dine møder og uddannelser til et helt nyt plan med vores udvalg af interaktive skærme. Sharp BIG PAD muliggør nemt samarbejde i dit klasserum og møderum.

Med en intuitiv touch teknik og en brugervenlig grænseflade anvender Sharp BIG PAD en Pen-on-Paper®-teknik for at give en papirlignende fornemmelse og nøjagtighed. BIG PAD skærmstørrelsen gør det nemmere end nogensinde før, at dele idéer og samarbejde, for at opnå den bedst mulige præsentation og det mest udbytterige møde.

Windows collaboration display
Windows collaboration display er designet og særligt beregnet til den moderne arbejdsplads. Det er vores BYOD-løsning af næste generation med interaktiv 70”-skærm og 4K-opløsning. Oplev fordelene ved at anvende Microsoft 365 og Microsoft Teams til at skabe effektive møder, visualisere idéer og understøtte samarbejdet – selvom dine mødedeltagere arbejder på afstand.

Digital skiltning, videovægge og 8K display

Digital skiltning
Digital skiltning, eller digital signage som det også kaldes, er en nem måde at øge interaktionen med dine besøgende på. Digital skiltning og videovægge anvendes i butikker, indkøbscentre, sygehuse og alle typer af områder, hvor et budskab skal ud. Vores skærme har en høj lysstyrke og opløsning, og de kan installeres på mange forskellige måder, hvilket hjælper dig med at skabe et fantastisk indhold, der skiller sig ud og bliver set.

Videovægge
Vores skærme og videovægge er designet til uafbrudt drift døgnet rundt og har et lavt strømforbrug, så du kan nå ud med dit budskab på en tydelig og nem måde, samtidig med at dine omkostninger holdes nede.

Projektorer

Sharp / NEC-projektorerne gør det muligt for dig at informere, præsentere og gøre indtryk ved mange anvendelser. Vi tilbyder et omfattende udvalg af projektorer, inklusive laserprojektorer, projektorer til virksomheder og professionelle projektorer.

Deres skalerbare, rammeløse billeddimensionering giver en langt større alsidighed, og de leverer de teknologier og lysstyrkeniveauer, der kræves for at passe til talrige anvendelsesmuligheder. Deres samlede ejerudgifter (TCO) er også lave, idet deres lamper og filtre har en lang levetid for at sikre langvarig, vedligeholdelsesfri drift.

Hvad er skærme til møderum?

Vi har skærme, der er tilpasset til dit konferencerum og møderum.

Med det rette valg af udstyr reducerer I tidsspilde på AV-installation. Vi har skærme, der er beregnet til at blive installeret i konferencerum og møderum, og som sammen med det mest nødvendige ekstraudstyr skaber effektive og vellykkede møder, ligegyldig om det drejer sig om det videomøde eller en præsentation for ledelsen.

Digitalt fakturaflow

I 2018 etablerede vi en særskilt virksomhed, der hedder Document People, som udelukkende arbejder med dokumenthåndtering, herunder vores kunders leverandørfakturaer.