Info

Skræddersyede printløsninger

Baseret på vores professionelle vurdering af din virksomheds behov tilbyder vi printløsninger, der giver:

De bedste resultater

Den største fleksibilitet

Den højeste grad af brugervenlighed

Vores printløsninger skræddersyes og skaleres efter din virksomheds størrelse og behov, så vi kan skabe størst mulig værdi for din virksomhed. Vi tror på, at vi først har gjort vores arbejde rigtigt, når du sparer tid og penge ved brug af vores løsninger.

Vi tilbyder:

Print

Vi tilbyder PRINT Den simple printer med høj driftsikkerhed og print i højeste kvalitet. Den simple printer er uden sammenligning den billigste løsning til virksomheden og opfylder det grundlæggende behov i en virksomhed: at printe dokumenter. Vi er autoriserede forhandlere af Sharp-printere, og det er vi utroligt stolte af.

Kopimaskiner/MFP

Også kaldet en multifunktionsprinter. Det er printeren, der kan lidt af det hele: Print, kopi, scan, fax og dokumentarkiv. Vi forhandler Sharp multifunktionsprintere og kopimaskiner, fordi vi mener, at det er de mest driftsikre, idet de følger den seneste teknologiske udvikling til kontinuerlig optimering af deres produkter, også har de en god økonomi på sideprisen.

Produktion

Printeren til de større opgaver, hvor der skal printes meget og hurtigt. Vi forhandler Sharp produktionsprintere samt Epson storformatprintere, fordi vi ved, at dét der vægter højest i en produktion er driftsikkerhed – og det mener vi, at de producenter lever stærkt op til.

Hvordan ved du, at vores tilbud opfylder dine behov?

Det gør du ved at lade os udføre en simpel demonstration med dine filer. På den måde kan du opleve forskellen, før du træffer en endelig beslutning. Vi ved, at der er en verden til forskel i produktivitet, ydelse og pålidelighed. Derfor har vi nøje udvalgt vores produkter efter netop disse kriterier, og vi har kvalificerede serviceteknikere ansat, så eventuelle tekniske problemer rettes hurtigt og effektivt.

Vores brede udvalg af produkter giver selvfølgelig også et indblik i, hvor meget vores tilbud kan skaleres efter virksomhedens størrelse.

De største fordele ved at vælge en printløsning fra Share IT

Professionelle konsulenter

Vores uddannet medarbejdere står klar til at rådgive dig til den bedste og mest optimale løsning.

Bred vifte af produkter

Vores nøje udvalgte produkter med høj driftsikkerhed og god økonomi på sidepriser, kan dække alle de forskellige behov I har i virksomheden.

Nyeste teknologi

Vores produktprogram indeholder den nyeste teknologi så du er sikker på at være på forkant med udviklingen.

Autoriserede forhandler

Vi er autoriserede forhandler samt servicepartner af Sharp-multifunktionsmakiner, Lexmark og Develop.

Bæredygtige produkter

Vores multifunktionerprintere fra Sharp er Svanemærket så vi kan tilbyde jer produkter der har en minimal miljøpåvirkning.

Digitalt fakturaflow

I 2018 etablerede vi en særskilt virksomhed, der hedder Document People, som udelukkende arbejder med dokumenthåndtering, herunder vores kunders leverandørfakturaer.