Printere og kopimaskiner

Vi har printere, der passer ind på alle arbejdspladser, fra hjemmekontoret til små og store virksomheder og organisationer

En printer fra Sharp har alt det, du har brug for på din arbejdsplads. Små, kompakte printere til skrivebordet, den mellemstore printer til den mindre arbejdsgruppe og op til kraftfulde multifunktionsprintere med mange funktioner til større virksomheder og organisationer.

Vi har en maskine til dig, uanset om du har brug for en sort/hvid kopimaskine, farve printer, en scanner, eller skal fremstille et hæfte eller andet.

Hvilken printer passer bedst til min arbejdsplads?

Med et stort udvalg af intelligente multifunktionsprintere kan det være svært for dig at vide, hvilken model du skal vælge for at dække dine behov.

Der er mange ting, der skal tages højde for, når man skal vælge den rette printer til opgaven. Det drejer sig ikke kun om, hvad den skal kunne klare, men også hvor meget plads der er, og hvor den skal placeres. Sidst, men ikke mindst, drejer det sig om, hvad du ønsker den skal kunne klare af opgaver.

Printer til skrivebordet eller en alt-i-et printer. En mindre virksomhed, som først og fremmest udskriver fakturaer og aftaler, er mere tilfredse med en printer til skrivebordet eller en mere enkel printer end med en avanceret multifunktionsprinter.

Her er der noget, du bør tænke på:

Multifunktionsprintere

Et reklamebureau eller større kontor tænker helt anderledes. De udskriver store volumener med forskellige behov, og hér er den bedste løsning en printer, eller som vi kalder den, en multifunktionsprinter. Multifunktionsprintere er det perfekte valg på travle kontorer, der stiller høje krav og vil have mest ud af udstyret.

Multifunktionsprinteren kan både bruges som printer, kopimaskine, scanner, fax og meget mere. Den kan desuden udskrive færdige brochurer. De fleste multifunktionsprintere anvender laser, som har en længere holdbarhed end blæk.

Printere til skrivebordet

Hvis du skal købe en printer til en enkelt bruger eller et møderum, så kan en printer til skrivebordet være det bedste valg, da den skal bruge meget lidt plads. Men til forskel fra de større printere og multifunktionsprintere mangler den visse funktioner.

Produktionsprintere

Hvis din arbejdsplads har brug for mere avancerede udskrifter, er en produktionsprinter det indlysende valg. De er perfekte til store volumener og mere komplekse udskrifter som brochurer, bannere og meget mere.

Farve printere

En sort/hvid printer er god nok, hvis man skal udskrive almindelige tekstdokumenter, men med en farve printer får du større valgfrihed. Du kan også skære ned på omkostningerne ved at anvende softwaren udskrivningshåndtering til at styre og hindre unødvendig udskrivning.

Populære printer
Populære kopimaskiner
God idé at beskytte din printer mod hackere

Printere har den samme type komponenter som din computer, så de kan også blive udsat for hackere. Printere bør være udstyret med sikkerhedsfunktioner, som er designet til at beskytte dine følsomme data. Sørg for, at du har:

 • Self-healing firmware
  selvhelende software, der gendanner indstillinger og laver back-up.
   
 • Whitelist
  Hvidlisten giver godkendte programmer adgang til systemet.
   
 • S/MIME kryptering af e-mails
  kryptering for at hindre, at e-mails, der sendes af printeren, læses af uautoriserede personer.

Digitalt fakturaflow

I 2018 etablerede vi en særskilt virksomhed, der hedder Document People, som udelukkende arbejder med dokumenthåndtering, herunder vores kunders leverandørfakturaer.