MX-C358F

MX-C358F er en kompakt farve A4-MFP på begynderniveau, der tilbyder et væld af essentielle produktivitetsfunktioner, der passer til behovene i ethvert arbejdsmiljø, i en stationær eller gulvstående konfiguration.

Med ægte 1200 x 1200 dpi opløsning, udskriftshastigheder på op til 33 sider/min og duplex scanningshastigheder på op til 98 sider/min, bliver alle dine udskrevne og elektroniske dokumenter taget hånd om med den højeste kvalitet og på ingen tid overhovedet. Med en maksimal papirkapacitet på 2001 ark og mulighed for at udskrive på karton, små medier og konvolutter fra hovedbakken eller MP-arkføderen, lader den valgfri hæftemaskine, der er nem at installere, dig hæfte op til 20 ark; øge din produktivitet, funktionalitet og pålidelighed. Mobil udskrivning er også fuldt understøttet af AirPrint og Google Cloud Print, mens det valgfri trådløse LAN gør det muligt for din enhed at blive placeret hvor som helst på kontoret.

Den 4,3″ farvevipbare LCD-touchskærm med Sharp Easy UI-tilstand giver brugerne en intuitiv og ubesværet oplevelse, hvilket betyder, at selv de mest komplekse processer er enkle.

Med brancheførende sikkerhedsfunktioner kan du være sikker på, at dine data både trykte og elektroniske er sikre og sikre. Nem tilslutning til skyen betyder, at du sikkert og nemt kan få adgang til dine data og distribuere med lethed samt ro i sindet.

Energistyringsfunktioner reducerer strømforbruget i både aktiv og dvaletilstand, alle hjælper med at reducere omkostningerne, mens de er miljøvenlige på samme tid.

Nøglefunktioner

Digitalt fakturaflow

I 2018 etablerede vi en særskilt virksomhed, der hedder Document People, som udelukkende arbejder med dokumenthåndtering, herunder vores kunders leverandørfakturaer.