MX-C428P

MX-C428P er en kompakt skrivebordsfarveprinter, der kan passe til behovene hos SOHO, små arbejdsgrupper og mellemstore eller store kontorer, i en stationær eller gulvstående konfiguration.

Med ægte 1200 x 1200 dpi opløsning, udskrivningshastigheder på op til 40 sider/min, en maksimal papirkapacitet på 2001 ark og muligheden for at udskrive på karton og konvolutter kan denne printer tage sig af alle dine udskrivningskrav i et travlt miljø. Den 4,3″ vipbare, flade LCD-farveberøringsskærm med nem UI-tilstand giver brugerne en intuitiv og ubesværet oplevelse, hvilket gør selv de mest komplekse processer enkle. Mobil udskrivning er også fuldt understøttet af AirPrint, mens det valgfri trådløse LAN gør det muligt at placere din enhed hvor som helst på kontoret.

Med brancheførende sikkerhedsfunktioner kan du være sikker på, at dine data, både trykte og elektroniske, er sikre og sikre. Nem tilslutning til skyen betyder, at du sikkert og nemt kan få adgang til dine data med lethed samt ro i sindet. Trusted Platform Module (ekstraudstyr) leverer også autentificering, systemintegritetstjek og krypteringsfunktioner.

Med energistyringsfunktioner, der reducerer strømforbruget i både aktiv og dvaletilstand; alt sammen med til at reducere omkostningerne og samtidig være miljømæssigt ansvarlige.

Nøglefunktioner

Digitalt fakturaflow

I 2018 etablerede vi en særskilt virksomhed, der hedder Document People, som udelukkende arbejder med dokumenthåndtering, herunder vores kunders leverandørfakturaer.