MXC301W - Lejepris

MXC301W - Lejepris

60 måneders lejeperiode
Køb kontant i stedet for?

Multifunktionsmaskine 30 sider pr. minut farve og s/h

Varenummer MXC301W Kategori Brand:

MX-C301W er en 4-i-1 farve MFP, der tilbyder et væld af produktivitetsfremmende funktioner og funktionaliteter, der kræves af enhver mindre arbejdsgruppe samt mellem eller store kontorer, der kræver let tilgængelig MFP.

Designet til at være kompakt og kraftfuld med funktioner, du ville forvente at finde på en A3-enhed, såsom valgfri Sharp OSA, som gør det muligt for MX-C301W at forbinde med cloud-applikationer – som f.eks Sharps Cloud Portal Kontor – optimering af arbejdsgange og muliggør et tættere samarbejde ved at lette fildeling og dokumentstyring.

MX-C301W har en udskriftshastighed på op til 30 sider pr. minut i både farve og sort-hvid, har automatisk duplex udskrivning og kan producere høj kvalitets dokumenter i 600 x 600 dpi. Hertil et 7 “LCD touch kontrolpanel, som kan vippe til nem visning samt dual-komponent system, der leverer kvalitet, der helt sikkert vil imponere.

Fuld netværksscanning i farve er standard med scan til e-mail, netværksmappe og FTP til at fremskynde kommunikation. Elektronisk sortering hjælper med at forbedre produktiviteten og to USB-porte gør scanning til print fra USB nemt. Du kan også tilslutte MX-C301W til et trådløst netværk og udskrive trådløst fra din smartphone eller tablet. Andre nyttige funktioner omfatter fuld faxfunktionalitet (med pc-fax og indgående routing til e-mail fax til rette destination) samt ID Card Copy og visitkort kopiering.

MX-C301W viser Sharps uovertrufne ekspertise i sikkerhed og sikker data behandling, uanset hvem der kan få adgang til MFP, og opfylder det allernyeste i høj standard sikkerhedskrav.

Designet med lavt effektforbrug og en kort opvarmningstid er denne maskine god for miljøet og leverer en række energibesparende funktioner i overensstemmelse med de nyeste Energy Star-kriterierne.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.